IzvještajiPORAZ U GENERALCI

PORAZ U GENERALCI

Fudbaleri našeg kluba poraženi su danas od Krupe 6:3 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči nastavka sezone u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Poveli su gosti golom Škorića u 24. minuti. Isti igrač je pet minuta kasnije povećao prednost žutih na 2:0. Krupa je smanjila u 35. preko Đekića, da bi izjednačenje iz nepostojećeg penala timu Vladimira Ilića donio Đuričin u 39. minuti.

U drugom poluvremenu trener Miljan Bajić je uveo sve izmjene, što je Krupa iskoristila da dođe do ubjedljive pobjede. Perović je pogodio za preokret u 61. minuti. Novo poravnanje viđeno je u 70. minuti. Vuković je izveo odličan slobodan udarac za 3:3. Domaćin iz kontra-napada u 75. ponovo okreće, strijelac je Đuričin. Na 5:3 povećao je Đuričin u 77. minuti, da bi u 87. Petrović postavio konačnih 6:3.

Krupa: Damjanović, Đekić, Ristanović, Babić, Redžić, Mitrović, Dujaković, Bošnjak, Petrović, Mrzić, Đuričin. Još su igrali: Matijaš, Đenaro Leli, Bubić, Batar, Hadžić, Nikodinović, Krneta.

Laktaši AdmiralBet: Knežević, Džombić, Trivić, Ostojić, Keleman, Bosančić, Amidžić, Babić, Škorić, Vuković, Marković. Još su igrali: Tadić, Jotić, Erić, Petković, Stamenković, Milojević, Gavrić, Janković, Govedarica.

Related articles

Comments