VijestiLAKTAŠI STARTOVALI S RADOM (FOTO+VIDEO)

LAKTAŠI STARTOVALI S RADOM (FOTO+VIDEO)

Današnjom prozivkom i prvim treningom FK Laktaši AdmiralBet počeo je pripreme za proljetni dio sezone, u kojem ga očekuju žestoke borbe na tri fronta.

Prvom okupljanju prisustvovala su 23 igrača: Amidžić, Arežina, Babić, Janjetović, Keleman, Komljenović, Knežević, Marković, Milojević, Milić, Petković, Runić, Stamenković, Šavija, Škorić, Tadić, Trninić, Vuković D, Zelenika, Cimirotić, Savičić, Trivić i Govedarica. Opravdano su odsustvovali Ostojić i Subotić.

Klub su napustili: Sergej Dojčinović i Dejan Bosančić (Borac), Đorđe Vuković (slobodan igrač), Milan Savanović (slobodan igrač), Aleksa Radetić (Crni Vrh), Veljko Radetić (Željezničar Sport Team) i Goran Zelenika (slobodan igrač).

U klub su došli: Vanja Knežević (Zvijezda 09), Sergej Janjetović (Borac), Sergej Govedarica (Kozara), Edvin Cimirotić (Yxhults IK), dok su na probi Ognjen Savičić (Crni Vrh) i Igor Trivić (Krupa). Lista dolazaka ovim putem nije kompletirana, budući da se u narednoj sedmici očekuje još nekoliko pojačanja.

Na sastanku su prisutni bili članovi stručnog štaba: Miljan Bajić, Mario Đukić, Siniša Ćebić, Milan Đurić i novajlija Nemanja Zlojutro; ispred rukovodstva kluba direktor Igor Radeljić, član UO Milan Petković, predsjednik Skupštine Miloš Brkić i sekretar kluba Miloš Metlar kao i ekonomi Rajko Ćosić, Jovan Vranješ i Sanja Milošević.

Laktaši AdmiralBet će u sklopu priprema za nastavak sezone odigrati pet kontrolnih utakmica, a protivnici su: FSA Prijedor (29. januar), Ušće Novi Beograd i Brodarac (Beograd, 4. i 5. februara), Ljubić (11. februar) i u generalnoj provjeri Krupa (25. februar).

Fudbaleri će trenirati na Gradskom stadionu u Laktašima, na stadionima FK Potkozarje i FK Crni Vrh, u teretani Sparta u okviru Sportske dvorane Laktaši, te u balonu motela Kej u Klašnicama.

Danas je poslije prozivke odrađen i uvodni trening, poslije kojeg su igrači i stručni štab nastavili druženje u prijatnom ambijentu hotela Laktaši.

Related articles

Comments