NajaveLAKTAŠI BRUSE FORMU U BEOGRADU

LAKTAŠI BRUSE FORMU U BEOGRADU

Fudbaleri Laktaša AdmiralBet će u sklopu priprema za nastavak sezone odigrati u Beogradu dvije prijateljske utakmice. Ekipa na put kreće u petak 3. februara, a mečevi su na programu u subotu i nedjelju.

Prvi protivnik je FK Ušće Novi Beograd (nekad Stepojevac Vaga). Klub je osnovan 1934. godine, a svoje utakmice igra na Vaga Areni, kapaciteta 1200 mjesta. Takmiči se u Srpskoj ligi – grupa Beograd, što je treći rang fudbala u zemlji. Trenutno zauzima 13. poziciju u konkurenciji 16 timova i broji 14 bodova. Utakmica se igra u subotu, 4. februara s početkom u 12.30 časova, na Vaga Areni.

Druga utakmica očekuje nas u nedjelju 5. februara, a protivnik je FK Brodarac. Ovaj kolektiv egzistira od 1947. i takođe se takmiči u Srpskoj ligi – Beograd, gdje uoči proljetnog dijela sezone zauzima 9. poziciju sa 22 boda, deset manje od lidera Zvezdare. Ipak, ono po čemu su Brodari nadaleko poznati jesu njihovi juniori, redovni učesnici UEFA Omladinske lige šampiona, u kojoj bilježe dobre rezultate. Utakmica se igra na stadionu FK Brodarac od 13.30 časova.

Igrači i stručni štab će u subotu, nakon utakmice sa Ušćem, prisustvovati meču 20. kola Super lige Srbije između Crvene Zvezde i Vojvodine, koja je posvećena nedavno preminulom Siniši Mihajloviću.

Related articles

Comments