IzvještajiLAKTAŠI ADMIRALBET UPALILI MOTORE (FOTO+VIDEO)

LAKTAŠI ADMIRALBET UPALILI MOTORE (FOTO+VIDEO)

FK Laktaši AdmiralBet počeo je sa pripremama za novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. Danas je na Gradskom stadionu obavljena prozivka i prvi trening, a šefu stručnog štaba Miljanu Bajiću odazvalo se 26 imena, uz 4 opravdana izostanka.

Prvom okupljanju prisustvovali su: Keleman B, Trninić B, Ostojić B, Milić D, Bosančić D, Tadić D, Iliktarević D, Džombić R, Škorić O, Gavrić D, Janjetović S, Trivić I, Knežević V. Od novih igrača tu su bili: Hadžić Dž, Nikolić J, Penić K, Šikanjić M, Babić N, Tešić V, dok će na probnom radu biti: Jokić M. i Kostadinović M. te juniori našeg kluba Srdić N, Subotić V, Bobić A, Čalakić L, Ratković M.

Opravdano su odsutni bili Smailović A, Marković B, Janković F. i Milojević S, koji će se ekipi priključiti sutra. Neizvjesna je sudbina Davida Vukovića, a njegov ostanak u Laktašima zavisiće od Borca.

Klub su zvanično napustili: Stamenković U, Babić N, Jotić V, Petković V, Erić B, Runić N, Savičić O, Subotić K, Govedarica S, Amidžić M, Komljenović D.

Sastanku su još prisustvovali: predsjednik Skupštine kluba Miloš Brkić, sekretar Miloš Metlar, te članovi stručnog štaba: Miljan Bajić, Mario Đukić, Siniša Ćebić, Milan Đurić i Nemanja Zlojutro.

Predsjednik Skupštine Miloš Brkić pozdravio je sve prisutne, a novim članovima poželio dobrodošlicu. Istakao je da su ambicije kluba u novoj sezoni visok plasman na tabeli i dobro izdanje u Kupu Republike Srpske. Izrazio je želju da se ekipa što bolje spremi, navodeći da će Uprava kluba obezbijediti sve uslove za neometan rad, kao i dosad.

Komentar šefa stručnog štaba Miljana Bajića možete poslušati na YouTube kanalu kluba.

Kompletne pripreme biće odrađene na teritoriji Grada Laktaši. U svrhu trenažnog procesa koristiće se i tereni u Milosavcima, Aleksandrovcu i Jaružanima. U planu je odigravanje 5 prijateljskih utakmica, a imena protivnika i raspored ovih mečeva biće objavljeni sutra.

Na prozivci nije bilo predstavnika medija.

Related articles

Comments