IzvještajiČETIRI GOLA ZA OPROŠTAJ

ČETIRI GOLA ZA OPROŠTAJ

Domaćom 4:0 pobjedom na Drinom iz Zvornika fudbaleri Laktaša oprostili su se od sezone i svojih navijača. Žuti su poveli golom kapitena Amidžića poslije kornera u 14. minuti. Prednost je uvećao Marković u 23. i 43. minuti, da bi konačan ishod postavio Milojević u 85. minuti.

Imali su Laktaši priliku da s kreča dođu i do petog gola ali je Stamenković, kojem je ovo bila posljednja utakmica u dresu našeg tima, tri minute poslije šutirao pored stative.

Laktaši će tako, nakon 34 kola, zauzeti konačno treće mjesto, dok će Drina sa pozicije broj 15 igrati baraž za ostanak u ligi protiv neke od drugoligaških ekipa.

LAKTAŠI Knežević, Milić, Amidžić, Škorić (od 61. Govedarica), Milojević, Trivić, Ostojić, Marković (od 46. Stamenković), Janković (od 76. Gavrić), Runić (od 61. Trninić), Babić (od 46. Džombić). Trener: Miljan Bajić

DRINA Ružić, Denkovski (od 66. Jezdić), Veljkić, Andrić, Sušić (od 53. Kojić), Vasić (od 53. Kovačević), Perić (od 71. Marić), Maksimović, Ćulum, Stanišić, Novak. Trener: Miodrag Jevtić

Related articles

Comments